Lär känna vår VD Urban Hilding

10 Snabba frågor till Urban Hilding

1. Vad ville du bli när du var 7-8 år?
Jag ville bli bonde, har alltid älskat djur, jag jobbade varenda sommarlov och andra lov i min Moster och Morbrors Z00-affär, min bästa kompis hos dem var Java-apan Lena.

2. Var är din favoritplats? Platsen är nog av mindre betydelse men gillar att sitta vid havet, se och höra vågorna skölja in, att åka motorcykel genom ett vackert landskap, se och känna dofter samt varma vindar el en solig dag i skidbacken med barnen.

3. Beskriv vad du helst gör på en ledig dag
Just nu tillbringar jag den oftast med mina 3 döttrar när de tävlar i friidrott, härligt att se deras glädje till sporten, kamratskap, få många timmar tillsammans, annars gärna även i ett garage med en motorcykel som behöver renoveras

4. Favoritmusik? David Bowie är och var min stora idol men gillar all form av musik, allätare med en viss förkärlek mot Rock

5. Vilken position hade du helst spelat i en hockey match
– Målvakt
– Forward
– Back

Jag spelade oftast back men även forward, back-positionen är en position där samspelet mellan målvakt och den andre backen är extremt viktigt och känslan när det fungerar fantastisk.

6. Vad värderar du mest med ditt jobb?
Laganda, lösa uppgifter tillsammans och att se människor utvecklas och växa i sina roller.

7. Berätta om en gång när du misslyckats
Det handlar nog mer om tillfällen i arbetslivet när vi som företag eller jag inte har kunnat erbjuda den roll eller arbete som en person önskar men samtidigt glädje över att följa deras utveckling och fått framstående positioner inom en annan verksamhet eller som egenföretagare.

8. Vad har du lyckats bäst med under din karriär?
Samverkan med medarbetare, kollegor och kunder, utveckla verksamheter och involvera medarbetare i det arbetet.

9. Hur brukar andra beskriva dig? Öppen, omtänksam, målinriktad, engagerad och glad

10. Vad gör du om fem år? Förhoppningsvis arbetar jag fortsatt med mina kollegor, utvecklar mitt ledarskap, verksamheten och får se fler människor utvecklas och glädjas över sin egen utveckling samt mycket tid tillsammans med barnen, familjen och vänner.